training

Coaching met

paarden Utrecht

Training

 

Tijdens een training voert u handelingen uit met het paard. Het paard reageert direct wat mensen doen en voelen. Het paard neemt intenties waar, lichaamshouding en non-verbaal gedrag, waar u zich misschien niet eens van bewust bent.

 

Door op de reacties van het paard en uw eigen handelingen te reflecteren, ontstaat inzicht in uw eigen gedrag en dat van anderen. De coaches observeren het gedrag van mens(en) en paard(en) en geven deze observaties terug. Door enkel open vragen te stellen, stimuleren ze deelnemers over zichzelf en hun handelen na te denken. Alles wat er gebeurt is goed en kan onvoorwaardelijk gebruikt worden in het coachingsproces.

 

Training met paarden vindt altijd op de grond plaats, nooit op het paard. U heeft geen ervaring met paarden nodig. De coaches geven tevens goede begeleiding bij angst voor paarden en houden altijd rekening met uw persoonlijke grenzen.

 

Tijdens een training doorlopen we met elkaar een aantal thema's. Meer informatie over de inhoud van onze trainingen zie tabblad ijzersterk voor onze sociale vaardigheidstraining en tabblad omgaan met dementie voor de training "Beroepshouding met paardenkracht, competent omgaan met dementerende ouderen".

 

 

 

Copaard

E: info@copaard.nl

T: 06-33141871

Locatie:

Ruigenhoeksedijk 87

3737 MR Groenekan

© 2015 Copaard

Algemene voorwaarden

KVK nr. 30181064