teambuilding

Coaching met

paarden Utrecht

Teambuilding met paarden

 

Doel

Copaard zet door middel van teambuilding met paarden mensen in hun kracht om samen een sterk team te vormen en oplossingen te vinden voor de gestelde uitdagingen.

 

Waarom teambuilding met paarden?

Heldere communicatie, vertrouwen en duidelijkheid over zaken als groepsrollen, leiderschap en teamwork is voor een paard in de natuur van levensbelang. Paarden zijn experts en leermeesters in de non-verbale communicatie. Ze merken op hoe individuen in een kudde of team zich gedragen en wat er in hen omgaat, of het nu een paard of een mens is. Een paard voelt zich veilig bij iemand die duidelijk is in wat hij of zij zegt, doet en voelt. Paarden houden mensen een spiegel voor.

 

Het moment dat er bij deelnemers bewustwording en/ of gedragsverandering optreedt, zal het paard hier direct op reageren. Paarden leven in het hier en nu en hebben geen eigen agenda of vooroordelen. Paarden kunnen mensen innerlijk raken, maar ook intimideren door hun kracht en grootte. Hiermee bieden paarden in combinatie met professionele coaching op een natuurlijke manier kans om angsten te overwinnen, zelfinzicht te vergroten en oplossingen te vinden, waardoor teambuiliding met paarden beklijft!

 

Teambuilding met paarden vindt altijd op de grond plaats, nooit op het paard. U heeft geen ervaring met paarden nodig. De coaches geven tevens goede begeleiding bij angst voor paarden en houden altijd rekening met uw persoonlijke grenzen.

 

Copaard

E: info@copaard.nl

T: 06-33141871

Locatie:

Ruigenhoeksedijk 87

3737 MR Groenekan

© 2015 Copaard

Algemene voorwaarden

KVK nr. 30181064