kind & jeugd

Coaching met

paarden Utrecht

Kind & jeugd coaching/ therapie met paarden

 

Als ouder wilt u graag dat uw kind gelukkig en gezond is. Soms zitten kinderen niet helemaal lekker in hun vel. Misschien is er iets gebeurd? Denk bijvoorbeeld aan pesten, verlieservaring of scheiding. U kind wordt snel boos, bang of verdrietig, heeft weinig zelfvertrouwen of eet en slaapt moeilijk. Wilt uw kind leren omgaan met een stoornis of beperking? Door coaching met behulp van paarden kan hier op een leuke én effectieve manier aan gewerkt worden. Copaard werkt samen met Orthopedagogische Praktijk de Groei. Dit samenwerkingsverband heet Tool 4 Life.

 

Coaching met behulp van paarden en pony’s is een laagdrempelige coaching voor kinderen en jongeren. De paarden en coach helpen het kind eigen oplossingen te vinden en doelen te bereiken. In de sessies wordt vooral uitgegaan van de mogelijkheden van wat het kind wél allemaal kan. Zich hiervan bewust worden kan een goede stap zijn naar het omgaan met wat lastig is. Paarden voelen kinderen feilloos aan en reageren direct. Deze geduldige “assistenten” hebben geen last van vooroordelen. Dit betekend in een veilige setting oefenen en uitproberen wat het effect is van (nieuw) gedrag of overtuigingen. Het geleerde kan in het dagelijks leven worden toegepast.

 

Coach Marlene Snel werkt sinds 2008 met veel enthousiasme en betrokkenheid met kinderen en jongeren met een licht verstandeliijke berperking en/of een GGZ achtergrond. Hierdoor heeft ze jaren lange ervaring en deskundigheid in het coachen en behandelen van jeugd met o.a. pervasieve ontwikkelingsstoornissen, MCDD, ODD, ADHD, ADD, randpsychose, antisociale gedragsstoornis, gilles de la tourette, angst en dwangstoornis, hechtingstoornis en trauma’s. Voor kinderen kan coaching of therapie met paarden bijzonder mooie resultaten hebben!

 

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Copaard

E: info@copaard.nl

T: 06-33141871

Locatie:

Ruigenhoeksedijk 87

3737 MR Groenekan

© 2015 Copaard

Algemene voorwaarden

KVK nr. 30181064